3D portret van hout

Leg herinneringen op een unieke en bijzondere wijze vast met een kunstwerk van hout.

Laat jouw foto natekenen!

Een kunstwerk van hout wordt aan de hand van jouw foto gemaakt. Deze wordt door Barbara met de hand nagetekend. Barbara houdt bij het tekenen rekening met de contouren, het licht en de schaduw. De expressie van het gezicht en karakteristieke kenmerken van de foto worden hierin meegenomen. Zie hier een voorbeeld van een leuk koppel die hun foto hebben ingestuurd en wat vervolgens het toffe eindresultaat is geworden!

Schuif de lijn van links naar rechts om ons te bekijken!


Maak jouw herinnering speciaal

Wil je op een speciale wijze herinneringen of geliefden een plekje geven in jouw interieur? Herinneringen en geliefden zijn bijvoorbeeld: jullie bruiloft, een prachtige vakantie, je geliefde, vrienden, familie, kinderen en huisdieren. Leg ze vast met een portret van hout en breng ze tot leven!

Persoonlijk voor jou gemaakt

Met een portret van hout kun je jouw foto op een zeer bijzondere wijze vastleggen. Jouw foto wordt nagetekend en vervolgens uit hout gesneden. Het portret wordt persoonlijk voor jouw op maat gemaakt. Hiermee krijg je Iets unieks, wat echt nog niemand anders aan de muur heeft hangen!


Op een unieke wijze gemaakt

Alle creaties worden met liefde en aandacht voor jou gemaakt. Bekijk hieronder hoe Barbara te werk gaat.

Fase 1

Je stuurt je mooiste foto naar Barbara. Samen met haar bespreek je of deze foto geschikt is voor een portret van hout. Wanneer de foto is uitgekozen gaat Barbara de foto voor jou natekenen. Wanneer de tekening klaar is ontvang je deze per mail. . Op deze manier kun je samen met Barbara kijken of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Hiermee kom je op het eind niet voor verrassingen te staan!

Fase 2

Wanneer de tekening door jou is goedgekeurd wordt deze digitaal gemaakt, zodat het uit hout gesneden kan worden. Tussendoor krijg je kleine leuke updates toegestuurd, zodat je het gehele proces kunt volgen. Het kunstwerk wordt opgebouwd met een eiken houten toplaag en een gerookte eiken toplaag als achtergrond. Deze materialen geven jouw kunstwerk een tijdloos en natuurlijk uiterlijk. Daardoor zal het in ieder interieur passen!

Fase 3

De eikenhouten toplagen worden van een UV-beschermer voorzien. Dit voorkomt verkleuring door zonlicht en daarmee blijft jouw portret zijn natuurlijke kleuren behouden. De uitgesneden lagen worden op een unieke wijze met elkaar bevestigd. Door de combinatie van lichtinval diepte in het portret ontstaat een schaduw, waarmee een prachtig 3D-effect gecreëerd wordt. Tot slot wordt voor het ophangen van jouw portret een ophangsysteem gemaakt en is het klaar voor verzending! Veel plezier met je unieke kunstwerk!

Eyecatcher

Elke ruimte in huis of kantoor vraagt vaak om een echte eyecatcher. Met een eyecatcher kun je de aandacht afleiden van saaie muren waar je niet blij van wordt. Met een portret van hout zeggen we “dag saaie muur en hallo mooie eyecatcher!”

Wat krijg je allemaal?

1.
Een persoonlijk portret gemaakt van natuurlijke materialen in de gewenste afmeting van 60 x 40 cm of 80 x 60 cm.

2.
Digitale schets ter goedkeuring

3.
De mogelijkheid om de digitale schets aan te laten passen.

4.
Leuke kleine updates van het proces. Zo zie je hoe jouw kunstwerk gemaakt wordt!

5.
Een eenvoudig ophangsysteem + benodigde bevestigingsmaterialen

6.
Een aangebrachte UV-protector, zodat jouw portret zijn natuurlijke kleuren blijft behouden.

7.
Het wordt gratis naar jou verzonden.

8.
Jouw portret wordt op een leuke manier ingepakt!

Aanvragen?

Wil jij ook jouw herinnering op zo’n bijzondere manier vastleggen?
Stuur jouw foto naar info@barbaraleloux.com of stuur per WhatsApp. (Hoe beter de kwaliteit van de foto is, hoe gedetailleerder het portret!)
We gaan samen kijken hoe we jouw foto kunnen realiseren tot een 3D portret van hout!

60 x 40 cm € 319,-
80 x 60 cm € 399,-

Klanten die jou voor gingen

Slide

“Wij zijn zo blij met ons portret die wij van onze vrienden gekregen hebben op onze bruiloft!”
F. Schuurman

Slide

“Een origineel cadeau, fantastisch gemaakt en een echte eyecatcher in de huiskamer! Wij zijn er helemaal weg van!”
M. Veenendal

Slide

“Wij hadden een speciale bestelling en Barbara ging daar heel discreet mee om. Heel fijn hoe ze onze wensen kon uitvoeren. Wij zouden haar zeker aanbevelen. Niets was te moeilijk voor haar!”
A. Hofstede

Slide

“Barbara heel erg bedankt voor ons prachtige portret die je voor ons gemaakt hebt. Jij denk met de klant mee!”
S. Laarhuis

previous arrow
next arrow

×