Over Barbara

Mijn passie zit in interieur en design. Als designer, illustratrice en interieurontwerpster ben ik dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe creaties. Wat mijn werk bijzonder maakt is dat ik bij ieder ontwerp de uitdaging blijf houden om de persoonlijke wensen van klanten te verwerken in mijn creaties.

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle met als richting Illustration & Design. Daarnaast beschik ik sinds 2010 over een diploma als interieurontwerpster. Tijdens mijn studie specialiseerde ik mij in de papiersnijkunst. Wat ik hier zo bijzonder aan vind is het bedenken van passende vormen en het werken met gelaagdheden van papier. Door te werken met gelaagdheden creëer je driedimensionale effecten. Dit maakt mijn creaties levendig en vanuit iedere invalshoek interessant. Deze werkwijze is tevens terug te zien in mijn creaties van hout.

Ik heb al voor vele klanten unieke en leuke opdrachten mogen uitwerken waaronder; portretten van geliefdes, familie, huisdieren, vrienden, maar ook voor geboorte- en huwelijkskaarten, illustraties, kinder- en designlampen. Tevens word ik als freelancer ingehuurd voor het maken van patronen, photoshop bewerkingen, illustraties en andere creatieve opdrachten.

De creaties die ik hier op mijn website toon, lenen zich perfect om te geven als cadeau. Deze persoonlijke creaties geven je interieur een persoonlijke twist. Mijn motto is dan ook: geef persoonlijkheid aan je huis! Mijn creaties worden grotendeels met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit maakt iedere creatie uniek en speciaal.

×