Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Producten die voorradig zijn is de levertijd 1-2 werkdagen. Producten in nalevering (dit zijn bijv. gepersonaliseerde producten) is de levertijd 3-5 werkdagen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€5,75 voor bestellingen onder de €50,-
Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

Levering verloopt via de postbode of pakket bezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retouren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@barbaraleloux.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retouren

Gepersonaliseerde producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht of retour is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is dus niet mogelijk voor producten: 

a. Bij gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten;
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

×